JAVNO PRIZNANJE GRADA ZAPREŠIĆA

Zahvalnica motivacija za daljnji rad

Na svečanoj sjednici Vijeća Grada Zaprešića održanoj 16.10.2020. godine povodom 25. obljetnice Grada Zaprešića, Gradskom društvu Crvenog križa Zaprešić je dodijeljeno javno priznanje, zahvalnica za nesebičan rad i pomaganje građanima u vrijeme epidemije bolesti COVID-19.

Priznanje je u ime Crvenog križa Zaprešić primio ravnatelj Denis Ljevaković, koji je na svečanosti rekao da nije očekivao priznanje Grada Zaprešića u ovom trenutku te da je ugodno iznenađen zahvalnicom koja je priznanje svim zaposlenicima i volonterima zaprešićkog Crvenog križa, ali i motivacija i obveza za daljnji uspješan rad i trud na ostvarivanju humanitarnih i drugih ciljeva od važnosti za zajednicu.

Priznanja je laureatima uručio zaprešićki gradonačelnik Željko Turk u uvijetima epidemioloških zaštitnih mjera, a sama svečanost je održana skromnije i s manje uzvanika nego što bi to priličilo dvadesetpetoj obljetnici Grada Zaprešića. Sama činjenica da je priznanje dodijeljeno na srebrni jubilej Grada Zaprešića dodaje na njegovoj vrijednosti.