POŠALJIMO LJUBAV

1000 balona za ljetovanje djece


Već drugu godinu za redom zajedničkim snagama Radio ZFM i Crveni križ Zaprešić organizirali su povodom Valentinova humanitarnu akciju “Pošaljimo ljubav” s ciljem da se prikupe sredstva za ljetovanje djece slabijeg imovinskog statusa u Centru za edukaciju u Selcu kojim upravlja zaprešićki Crveni križ.


Humanitarna akcija održana je ove godine na novoj lokaciji, na Trgu dr. Franje Tuđmana u Zaprešiću u večernjim satima 14. veljače uz prigodnu prodaju svjetlećih balona punjenih helijem i glazbeni nastup Antonije Šole.

Svoj doprinos humanitarnoj akciji dali su i volonteri GDCK Zaprešić

Brojni sugrađani odazvali su se na akciju te je prodano oko 700 balona od ukupno 1000 koliko ih je bilo pripremljeno te su na taj način na praznik ljubavi simbolično pokazali da prava ljubav uvijek ima izraz u akciji koja donosi dobro drugima, u ovom slučaju djeci kojoj će biti omogućeno besplatno ljetovanje u odmaralištu Crvenog križa u Selcu.

Brojni sugrađani donirali su za potrebe ljetovanja djece i uređenje odmarališta Crvenog križa Zaprešić u Selcu

Oko 19 sati je završio nastup Antonije Šole, koja je, treba istaknuti, odradila ovaj mini koncert volonterski te su nakon toga baloni pušteni u zrak čime je simbolično poslana ljubav svima oko nas.

Dio prikupljenih sredstava biti će iskorišten za ljetovanje petero djece slabijeg imovinskog statusa s područja rada Crvenog križa Zaprešić, a dio sredstava će biti iskorišten za nabavku opreme potrebne za rad Centra za edukaciju, odmor i rekreaciju u Selcu.