Jubilarna priznanja za zaprešičke darivatelje krvi

Širom Hrvatske 25. listopada nizom manifestacija je obilježen Dan dobrovoljnih darivatelja krvi RH.
U Zagrebačkoj županiji ovaj važan datum za sve dobrovoljne darivatelje krvi obilježen je svečanom podjelom jubilarnih priznanja za dobrovoljne darivateljice i darivatelje krvi koja je održana u Vrbovcu.
Ove godine zaprešički Crveni križ ima 12 jubilarnih darivatelja krvi, a na svečanoj dodjeli bilo je nazočno njih petero.
Priznanja za 50 puta darovanu krv dobili su Robert Barić, Stjepan Horvat, Robert Lešković, Stjepan Reberski i Ivica Matalin, za 75 puta darovanu krv priznanja su dobili Branko Perjan i Jure Pleić, za 100 puta darovanu krv Semir Bikić te za 125 puta darovanu krv Zoran Josipović i Juraj Milek.
Od žena priznanje za 35 puta darovanu krv  je dobila Ankica Glavić te za 55 darivanja Katica Filković
Priznanja su laureatima uručili Robert Markt, izvršni direktor HCK, dr. Ivica Cvetković predsjednik DCK Zagrebačke županije i Nadica Žužak, zamjenica Župana Zagrebačke županije.
Zaprešički dobrovoljni darivatelji krvi i oni koji će to tek postati sljedeću priliku za ovaj plemeniti ćin će imati već 14. studenog od 15-19 sati kada će u prostorijama Crvenog križa Zaprešić biti održana sljedeća akcija DDK.