SVJETLO LJUBAVI ZA LJETOVANJE

Humanitarka djecu iz siromašnih obitelji

Grad Zaprešić, Gradsko društvo Crvenog križa Zaprešić, Turistička zajednica grada Zaprešića i Radio Z fm organizirat će 14. veljače 2019. na Valentinovo veliku humanitarnu akciju.

Svjetlo ljubavi za ljetovanje siromašne djece!

Dan zaljubljenih se već tradicionalno obilježava u Zaprešiću na glavnom gradskom trgu. Ove godine Grad Zaprešić vas poziva da s onima koje volite dođete po svoj svjetleći balon i točno u 19.30 sati obojite nebo iznad Zaprešića porukama ljubavi.

Cilj ove akcije je simbolično poslati poruku ljubavi i dobrih želja, ali i omogućiti djeci iz obitelji slabijeg imovinskog statusa zaprešićkog kraja odlazak u Selce na ljetovanje u kamp Gradskog društva Crvenog križa Zaprešić koje se uključilo u ovu hvale vrijednu akciju.

Baloni se mogu preuzeti uz donaciju od 20 kuna na Trgu Ivana Pavla II., 14. veljače od 18.00 sati, a grupno puštanje tisuću balona bit će točno u 19.30 sati.

Osim akcije na trgu, svoj prilog svi mogu uplatiti na poseban račun otvoren za ovu humanitarnu akciju: HR8123600001502477211

Stoga ne razmišljajte puno o poklonu za Valentinovo, jedan balon, zagrljaj i osmijeh pokazat će vam kako su najjednostavniji pokloni obično oni najbolji. Svjetleći baloni se puštaju na dan zaljubljenih, 14. veljače, jer su već godinama simbol nade i romantike, a običaj je prije puštanja zamisliti i želju koja će odletjeti i zasjati na nebu.

Z fm i DJ Šku zagrijati će vas odličnim plesnim hitovima, a tu je i besplatno kuhano vino.

Nadamo se da ćemo i ove godine, barem nakratko, oživjeti bajku, a zaprešićki trg ispuniti dobrim željama, srećom i ljubavi! Ova noć zamišljena je kao romantični bijeg iz svakodnevice, a pogled na tisuću svjetlećih balona koji plove nebom, zasigurno će svakog ostaviti bez daha.

I na kraju ne zaboravite, ljubav se i prima i daje, i to ne samo za Valentinovo, već svaki dan!

Pošalji ljubav!

Trg Ivana Pavla II., Zaprešić, 14. veljače od 18.00 sati. 
Grupno puštanje svjetlećih balona bit će točno u 19.30 sati.
Baloni se mogu preuzeti uz donaciju od 20 kuna, a prikupljena sredstva biti će uplaćena na poseban žiro račun HR8123600001502477211 na raspolaganje Crvenom križu Zaprešić za ljetovanje siromašne djece zaprešićkog kraja.