ODMARALIŠTE SELCE

Umirovljenici otvorili sezonu

Članovi Hrvatskog Crvenog križa iz nekoliko udruga umirovljenika boravili su od 18. do 25. lipnja u Centru za edukaciju, odmor i rekreaciju u Selcu čime je otvorena ovogodišnja sezona ljetovanja u našem odmaralištu.

Suprotno od uobičajenog kada krajem školske godine počinjemo sezonu organiziranog ljetovanja boravkom prve grupe učenika, ove godine smo sezonu započeli nešto ranije, a gosti su nam bili umirovljenici, jer školska godina još traje.

Prvi ovogodišnji gosti bili su umirovljenici iz nekoliko udruga umirovljenika iz Krapine, Pregrade, Velike Gorice i Zaprešića, a tijekom cijelog tjedna poslužilo ih je jako lijepo vrijeme te toplo more.

Osim kupanja i sunčanja na plaži naši korisnici umirovljenici dobro su se zabavili uz pjesmu i proslavu nekoliko rođendana i imendana i u samom odmaralištu, a za ugodan boravak također su zaslužni naši zaposlenici, pogotovo oni koji rade u kuhinji jer smo tijekom boravka dobivali brojne pohvale za njihov rad i pripremljenu hranu.

Organizirano ljetovanje nastavljamo već sljedeću nedjelju boravkom viš grupa učenika osnovnih škola, sve do kolovoza kada opet nastupaju umirovljenici.