Podjela uskrsnih paketa pomoći


PIK-ove šunke za 180 korisnika

U srijedu 17. travnja počela je podjela uskrsnih paketa pomoći za oko 180 korisnika socijalne trgovine Crvenog križa Zaprešić, a tom prigodom prostorije zaprešićkog Crvenog križa posjetila je Iskra Žilavčić, direktorica financija i logistike tvrtke DBT d.o.o. iz Zaprešića koja redovito vrijednim donacijama pomaže nabavu blagdanskih paketa za korisnike socijalne trgovine.

Korisnici socijalne trgovine Gradskog društva Crvenog križa Zaprešić kojih trenutno ima oko 180 dobivaju mjesečne pakete pomoći u osnovnim prehrambenim i higijenskim potrepštinama, a povodom blagdana Uskrsa i Božića uvijek korisnicima dijelimo pojačani paket koji sadrži prigodne artikle kao što su uskršnja šunka, suhomesnati proizvodi, kava, keksi i sl. rekao je Denis Ljevaković, ravnatelj Crvenog križa Zaprešić.

Povodom Uskrsa dijele se prigodni paket i najmlađima. Ove godine dječje pakete u kojima su se našli slatkiši, igračke i školski pribor pomogli su nabaviti tvrtka Kraš d.d., Grad Zagreb koji je donirao 40 gotovih paketa, a što je posebno lijepo uključili su se i učenici 1.d razreda OŠ Ljudevita Gaja iz Zaprešića koji su prikupili igračke i složili tridesetak paketa za naše najmlađe korisnike. Mališanima je podijeljeno nešto više od 60 paketa.