PODJELA BLAGDANSKIH PAKETA

Bogati paketi za 200 korisnika

Oko dvije stotine odraslih korisnika socijalne trgovine dobilo je ove godine u tjednu prije božićnih blagdana poseban blagdanski paket prehrambenih i higijenskih potrepština, a oko četrdeset djece do 15 godina starosti dobilo je pakete slatkih proizvoda koje smo podijelili kako bi im uljepšali blagdane.

Blagdanski paket ove je godine sadržavao 18 prehrambenih i higijenskih proizvoda među kojima su se našli uobičajeni ulje, mlijeko, brašno, riža, šećer, tjestenina, paštete, mesni naresci, ribice, kocka za juhu, gotove juhe i gotova jela, pasta i četkica za zube, šampon i dr., ali i dodatni proizvodi kao što su salama, keksi, kava, majoneza i sl. čime smo htjeli doprinjeti većem osjećaju blagdanskostanja tijekom blagdana.

Proizvodi iz ovogodišnjeg blagdanskog paketa

Nabavu ovogodišnjih blagdanskih paketa financirali smo iz vlastitih sredstava, ali i zahvaljujući vrijednoj financijskoj donaciji tvrtke D.B.T. d.o.o. iz Zaprešića, donaciji slatih proizvoda tvrke KRAŠ d.d., a pomogli su i učenici OŠ Ljudevit Gaj i SŠ ban Josip Jelačić koi su organizirali akciju “Učenici za potrebite” čime su također dali vrijedan doprinos. U slaganju paketa pomogli su i naši vrijedni volonteri te se ovim putem zahvaljejemo njima i donatorima.

Podjela blagdanskih paketa u GDCK Zaprešić